Selena Gomez - Winter Wonderland (Disney Christmas Day Parade 2010)
Publicerat den



Idag är det lillejulafton och tänkte lägga upp en jul låt som Selena sjunger live på Disney christmas day parade 2010 lite gammal men den är jätte bra, kommer nog inte blogga något på julafton kanske skriver något snabbt "God jul" inlägg.



I'm no beauty queen i'm just beautiful me !
Publicerat den

 
- Glömm nu inte att jag finns på twitter (seeleenagomezz) blogresponse och bloglovin mer om det kan du hitta här http://selenagomezfanblog.blogg.se/2011/december/tre-satt-for-dig-att-halla-koll-pa-vad-som-ha.html#comment älskar er alla underbara läsare ! ♥



Bilder från the final episode !
Publicerat den



       



Rösta på Selena "Top teen star of 2011".
Publicerat den


Rösta på Selena "Top teen star of 2011" http://polls.thehothits.com/ eller rösta på din favorit !



GOD JUL - Ny twitter bild !
Publicerat den



Har gjort en ny profilbild till min twitter (seeleenagomezz) som önskar er alla en riktigt riktigt god jul ♥



Wizards of Waverly Place Finale Interview - Selena Gomez, Jake T. Austin, David Henrie
Publicerat den



Wizards of Waverly Place Cast Talk About the Final Episode !
Publicerat den



Kommer sakna Magi på waverly place faktiskt dom verkar ha det så roligt tillsammans önskar dem all lycka till efter detta och vad som kommer hända !



TRE sätt för dig att hålla koll på vad som händer i bloggen
Publicerat den

Vill du hålla koll på vad som händer i bloggen ? tillexempel som nya inlägg eller annat skoj som komma ska ? då har jag tre saker som du kan göra för att få detta.

1. Har börjat andvända min twitter för bloggen igen det är det bästa sättet att hålla koll på saker som har kommit på bloggen och fram för allt ska komma så www.twitter.com/seeleenagomezz

2. Eller om du bara vill veta när ett nytt inlägg har gjorts på bloggen är "bloglovin" det perfekta sättet följ mig där (selenagomezfanblog).

3. Eller är det något du undrar över ? fråga mig i min fråge låda tycker det är sjukt roligt att svara på era frågor vill ni skicka bilder eller fråga lite andra saker kan ni skicka det till min mejl bara fråga efter den så får ni den eller så kan ni kommentera här på bloggen.


      bloglovin


Justin "bieber" pratar om missfallet !
Publicerat den



Att se hur lycklig hon var, att ha en lilla syster eller bror var fantastiskt. Jag kommer ihåg när jag åkte till hennes hem i Texas för Thanksgiving med hennes familj och dom avslöjade det. Leendet på hennes ansikte och hur hennes ögon växte... var helt fantastiskt. Hon var full av lycka... Sedan att höra henne gråta i telefonen och jag fick veta att hon och hennes familj inte mådde bra, förstörde min dag. Jag hoppas att bebisen är lycklig med Gud.



Selena kommer till Sverige 2012 !
Publicerat den

Selena fick frågan i en intervju om hon kunde tänka sig att åka utomlans som till exempel till Sverige nästa år? då svarade hon självklart ja och sa att Sverige kommer vara på min tour i november 2012.Spricker snart av glädje! hoppas att jag får tag i biljetter när dem kommer ut. 



Är detta kanske Selenas nya perfym ?
Publicerat den



Selenas mamma fick missfall !
Publicerat den

Selenas mamma har fått missfall Selena ställde in två konserter/gig som skulle äga rum på lördagen och söndagen, stackars selenas familj må all lycka vara med dem.

Har du twitter ? då kan du gå in och vissa ditt stöd med att twittra något av dessa #Prayforselenasfamily , #Prayforselena eller #prayformandy vissa ditt stöd kära Selena fan, we love you Selena!



Selena jobbar på en helt ny perfym !
Publicerat den

   



Selena genom åren !
Publicerat den

 

Har ni sett denna bilden ? detta är Selena genom alla hennes år sedan hon föddes till idag 2011 så himmla söt är hon.



Selenas mamma är gravid
Publicerat den

 

Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag men jag har haft massa inlämningar och prov men jag ska förska bli bättre. Tänkte bara dra upp litte saker som har hänt under tiden :) Selenas mamma är gravid läs texten nedan som Selena skrev på sin facebok den 25 november !

Selena- “Momma and Brian are finally letting me share the news... My mommys carrying my baby brother or sister :) I'm the happiest girl in the world! ”

Så himmla glad för deras skull och för Selenas.