Våga fråga !
Publicerat den

Jag har helt och hållet glömt att jag hade en frågesida, klicka på bilden så kommer ni direkt ditt och klart går det att ställa frågor här i bloggen eller kan ni kontakta min mejl ! & vill passa på att önska er alla en trevlig söndag jag kommer att blogga på kvällen efter att jag har kommit hem, sedan ville jag säga ser ni att det snöar på bloggen? Lite svårt att se iomed bloggen är så ljus men en sak till tack för att ni läser love you ! ♥



Nya bilder på Selena och hennes hund Baylor !
Publicerat den



Youtube kommentarer angående Selenas röst.. jag svarar !
Publicerat den

Selena sjunger "love you like a love song", på ellen show ! jag kollade lite på kommentarerna till detta klipp på youtube exempel dessa.

 

Kommentar 1: Jag är ingen Selena hater, men.. det är sant hon kan inte sjunga sådära bra :/ Men det faktum är att hon är en bra förbild håller jag med till 100%. (Översatte det själv så kanske inte blev exakt men ungefär)

Kommentar 2: Det verkar som om hon var lite nervös. Hon kan inte sjunga live, men jag älskar låten :)

 

Om jag minns rätt så har Selena faktiskt fått en fråga om hon fick välja mellan sången eller skådespeleri vad skulle hon valt då, då sa hon att hon skulle valt bort sången men jag tycker inte alls att hon sjunger dåligt. Men det är ju klart att man kan låta bättre i en studio där dom kan mixa med sången och sånt, det gör nog dem flesta. Någon som jag tycker är bra i verkligheten och i studio är Demi lovato hennes röst är ju helt fantastisk. Men till saken jag är ett jätte jätte stort Selena fan jag säger inte att hon sjunger dåligt utan hon verkar mer nervös och hon försöker konsentrera sig, jag tror personligen att det är svårare att sjunga på ellen show än hennes egna konserter. Där för att på ellen show är dom så nära och mer intensiva ni förstår man ser folkets ansikte och dom bara kollar på dig klart man känner press. Och på hennes enga stora konserter är det så sjukt mycket folk och där ser man inte riktigt ansiktena där har hon fans som skriker stödande ord och klappar. Det är min åsikt vad tycker ni ? Selena you rock !



Disneyland 17 november !
Publicerat den



Två nya personliga bilder på Selena !
Publicerat den



Madrid - flygplats !
Publicerat den

Selena och Justin (bieber) på en flygplats i Madrid, söta dom är !


Finally here: Musik videon för "Hit the lights".
Publicerat den

Så då har musikvideon för "Hit the lights" ÄNTLIGEN kommit ut och den är helt fantastisk precis som jag trodde den skulle vara, dock kan man inte se den på youtube i vårat land och flera land där över men länken har ni här så ni kan se den på denna sidan.

http://www.mtv.se/musik/artister/selena-gomez-the-scene-216486/videor/hit-the-lights-711482/



Selena lämnar en tv studio i Madrid
Publicerat den

 



When the sun goes down !
Publicerat den

Jo, alla vet vi nog att Selena Gomez album finns att lyssna på spotify men jag älskar verkligen detta albumet alla låtar är så himmla bra gillar exakt alla och i min top tracks ligger Whiplash, Hit the lights, My Dilemma, That's more like it. Lyssna du också ? :) Selena Gomez & The Scene – When the Sun Goes Down


Behind The Scenes - av (Hit the lights) !
Publicerat den



Selena Gomez & Christina Grimmie
Publicerat den

 


 



Ny bild !
Publicerat den



Hit the lights - sneak peak 3#
Publicerat den



Tre nya bilder från (Hit the lights).
Publicerat den

Tre nya bilder från inspelningen av (Hit the lights), som kommer komma ut den 16 november tror jag inte helt säkert bara som jag hört men ska kolla upp det så skriver jag sen. :)


Hit the lights - Sneak peak !
Publicerat den

 



Selena & Justin chelsea football grounds i London
Publicerat den

 

Selena och Justin chelsea football grounds i London 7 november, Selena ser ut att ha en liten mysig outfit.



Nya roliga flikar
Publicerat den


Hej Selena fans och alla andra ! som ni kanske ser så har min nya design börja komma up som ni nog också ser så är jag inget vidare på att göra designer men jag är ändån nöjd, finns lite saker till jag ska fixa med. Äntligen har jag fixat tillbaka mina länkar i headern ni som har läs min blogg innan vet ju att jag brukade ha flikar som man kan klicka på, och nu har jag det ! Så klick klicka på nu haha jag har också lagt till lite nya flikar som ex.

Biografi - Där länken går till wikipedia där du kan läsa fakta om Selena tillexempel ålder och vart hon bor, sedan finns det Tour dates - Som länkas till Selenas officiella hemsida där du kan läsa "tour dates". Länkar även också Store - Länken går också till Selenas officiella hemsidas butik där du kan handla tröjor mm. Sista nya länken är till Selenas Twitter - Klicka bara på fliken så kommer du dirket ditt. Hoppas att ni gillar dom nya grejerna på bloggen det kommer fler, kram på er !


BYGGER OM
Publicerat den

Bygger om lite i bloggen så om något ser lite konstigt ut någongång så vet ni varför, har mixtrat ihop en liten bild som representerar min blogg vad tycks ? Sedan nu när jag startat om bloggen på nytt vill jag bara säga till att kopiering är förbjudet av saker som jag själv gjort ! bilder på Selenas och annat kan ni lägga källa på eller om det är någotannat så når ni mig på min mejl [email protected]. Hoppas det förstås för ni vet ju sjävla om ni skulle göra något vill ni inte att folk ska kopiera hihi, men annars love till er alla Selena fans.


MTV ema awards outfits
Publicerat den




Här är bilder på alla Selenas outfits igår på MTV ema awards, sjukt fina gillar den första lmfao .. vilken tycker ni var finast eller snyggast ? kollade ni försten på det igår ? Selenas framträde var helt fantaskit.



NU BÖRJAR JAG BLOGGA IGEN !
Publicerat den

Hejsan alla underbara Selena fan hur mår ni ? det var ju ett tag sedan jag skrev här, men jag har haft så mycket och göra. Men igår kollade jag på MTV ema awards där Selena var host och hur bra var inte hon ? hennes framträdande och allt hon gjorde hennes alla fina outfits, så sen gick jag in här och kollade då jag såg på statistiken att det var ändån ganska många som kollar in här. Vilket jag tycker är super kul och då fick jag lixom gnistan att börja skriva här igen. Plus att jag bara älskar allt Selena har gjort under denna tiden inte har skrivit men har alltid hållit mig själv uppdaterad med allt som hänt så fresh start nu, kanske ska fixa en ny desing får göra det någondag. Hoppas nu alla har det bra och nu kan ni fortsätta läsa om Selena på denna bloggen. KRAM !