I'll be back :)
Publicerat den

Jag har inte bloggat på länge sorry för det haha känns som jag sakt det tussentals gånger men ibland har man bara så mycket att göra och ibland har man ett liv. Jag kommer tillbaka när vet jag inte men förmodligen snart tevlig sommar på er !



Selenas album
Publicerat den

Bara för skoj skull skulle jag vissa alla Selenas album, jag måste säga att hennes framsidor på alla album är fantastiskt fina. Min favorit är dock "A year without rain" den är lätt finast, viken tycker du är finast ?


PHOTOSHOOT
Publicerat den

Glömmde innan att lägga ut denna bilden från Selenas nya photoshoot till det nya albumet "When the sun goes down" så här har ni den !


Selena Gomez & The Scene - Who Says
Publicerat den



Jag älskar denna låten så himmla mycket, den höjer verkligen sin självkänsla så mycket texten är så bra och Selena gör låten så sjukt bra. Hur känner ni när ni här låten ?



Nya photoshoot
Publicerat den

 
Nya photoshoot bilder på Selena till hennes nya album " When the sun goes down ", sjukt fina bilder tycker jag.
Älskar dom två stora bilderna längst up, sorry att den till höger längst ner blev lite suddig men annars hade det sett konstigt ut men bara klicka på bilden så ser du bättre!
     



Rock of Ages
Publicerat den



Selena och Justin 29 juni
Publicerat den

  



Monte carlo
Publicerat den



Fick höra att "Monte carlo" går på bio nu ! ... men dock inte i Sverige eller ja inte vad jag vet iallafall. Men förhoppningsvis så kommer den snart hit ? och snart kommer man kanske kunna ladda ner den på internet men dock utan svensk text men värt det är de ju. Men tänkte också bara säga snabbt att som vanligt ledsen för att jag inte har bloggat på mycket men just nu tog jag mig tid sitter i Danmark på ett hotell har varit här nu i två dagar på Legoland haha med mina kusiner och familj. Roligt att veta ha ? nej inte så värst roligt men vill osså säga jag tappar aldrig intresse att skriva och Selena för hennes liv är så otroligt roligt att skirva om det är bara tid tid tid.. och nu är det sommar lov jag går i sommarskola ja ni vet man vill hitta på saker men men jag ska bli bättre på att hitta tid. Någon som vet om man kan blogga från sin Iphone har försökt men funkar ej ? Puss på er !